Neem contact op

EDM heeft een Privacy Officer aangesteld. U kunt voor al uw vragen en/of klachten hier terecht. Mochten er geschillen zijn, dan zal eerst de Privacy Officer samen met u naar een oplossing zoeken. Mocht dat niet lukken, dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neemt u dan contact op met onze Privacy Officer via het contactformulier of schrijf uzelf direct uit.

Direct uitschrijven

Contactformulier 


Wie is EDM?

EDM helpt organisaties met het geven van inzicht in hun data en zij kunnen gebruik maken van de gegevens die EDM ontsluit. 

Wij werken strikt volgens de geldende Nederlandse en Europese privacy wetgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij beschikken niet over bijzondere of gevoelige persoonsgegevens zoals IBAN nummers, medische gegevens of politieke voorkeur. Ook zijn wij gewend om zeer zorgvuldig met gegevens om te gaan en zorgen wij voor een goede beveiliging.

Evenoverdata.nl is een initiatief van EDM . Via deze website informeren wij u over de dienstverlening aan onze opdrachtgevers en daarmee de doeleinden voor het gebruik van persoonsgegevens.  Daarnaast bieden wij u via deze website recht op inzage en recht van verzet op persoonsgegevens die mogelijk betrekking op u hebben.

EDM BV is gevestigd op de Wattbaan 1 in Nieuwegein. 

BTW nr: NL8134.67.147.B.01
KvK nr: 34209199